Solliciteer bij het SOG rechtsbureau

Solliciteer nu!

Wij weer op zoek naar nieuwe medewerkers! Werken bij het SOG Rechtsbureau geeft je de kans om jouw theoretische kennis van het recht op een leuke wijze in de praktijk te brengen. Je zult snel ervaring op doen in bijvoorbeeld het contact met cliënten, het analyseren van een casus, het bepalen van de rechtsvragen en het geven van passend advies. Je werkt in een leuk en open team die naast werken ook vaak in is voor een borrel.

Ben jij een enthousiaste rechtenstudent aan de Rijksuniversiteit Groningen en in het bezit van je propedeuse? Misschien is het werken voor het SOG Rechtsbureau dan wel iets voor jou!

De sollicitatieronde is weer geopend. De deadline voor het inleveren van je interesse is op zondag 25 september om 13:00. Stuur snel een motivatiebrief met curriculum vitae, pasfoto en cijferlijst naar rechtsbureau@studentenorganisatiegroningen.nl!

Meer informatie nodig? Je kan ons bereiken tijdens het spreekuur op 050 – 3634679 of door een mailtje te sturen naar rechtsbureau@studentenorganisatiegroningen.nl! De informatieavond zal plaats vinden op donderdag 22 september om 20:30 in zaal 1312.0012 in het harmoniegebouw.