Word lid van de studenten organisatie Groningen!

Welkom bij dé vereniging die opkomt voor jouw studentenbelangen: de Studenten Organisatie Groningen! Naast een fractie in Universiteitsraad proberen we op vele andere manieren voor jouw belangen op te komen. Zo is er contact met gemeentepartij Student & Stad over studentengemeentebeleid. Daarnaast beantwoordt het rechtsbureau al je vragen over huurrecht, studiefinancieringsrecht, enzovoorts. Ook zijn er veel commissies die mooie activiteiten voor de leden organiseren.

Iedere laatste maandag van de maand om 21:00 uur komen we bij elkaar voor onze borrel in café The Crown. Onder het genot van een biertje praten we over de studentenbelangen maar vooral over allerlei andere zaken! Andere activiteiten zijn o.a. een jaarlijks congres, een debatwedstrijd, lezingen, een ledenweekend en een gala!

Als lid van de SOG betaal je hier slechts 10 euro het eerste jaar voor. De jaren erna kost een lidmaatschap van de SOG 15 euro per jaar. Naast bovenstaande activiteiten ontvang je vier keer per jaar ons ledenblad ‘de Ruggegraat’. Je kunt ook actief worden binnen de SOG. Zo kun je fractielid worden. Heb je iets minder tijd kun je ook plaatsnemen in een van de commissies en/of projectgroep of medewerker worden van het rechtsbureau!

Om lid te worden vul je onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Liever een inschrijfformulier per post versturen? Gebruik dan onderstaande button om een contactformulier te downloaden, deze kun je vervolgens per post sturen naar:

Studenten Organisatie Groningen

Postbus 72
9700 AB Groningen

Download inschrijfformulier

Wist jij dat de SOG:

  • Opkomt voor de studentenbelangen in Groningen?
  • Een fractie heeft die in de Universiteitsraad zit?
  • Een rechtsbureau heeft waar je met al je juridische vragen en/of problemen terecht kunt?
  • Veel commissies heeft waarin je actief kunt worden?
  • We gehuisvest zijn aan de Oude Kijk in ‘t Jat?

Inschrijfformulier

 

Personalia

Naam

Voornaam

Straatnaam

Huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoon

Geboortedatum

E-mailadres

Geslacht

Studiegegevens

Studie

Studentnummer

Studiejaar

Jaar van aanvang

Studie-/ studentenvereniging

Bankgegevens

IBAN

Rekeninghouder

Plaats bank

Ja, ik machtig de Studenten Organisatie Groningen (hierna verder te noemen SoG) om van bovenstaande rekening het eerste jaar 10 euro contributie af te schrijven, waarna de jaarlijkse contributie volgt (a 15 euro), tot wederopzegging.

Zodra je op verzenden drukt ontvang je een kopie van de ingevulde gegevens in je inbox. Onze secretaris neemt zo snel mogelijk contact met je op om je inschrijving definitief te maken.

Heb je verder nog opmerkingen of vragen? Die kun je hier kwijt